VervenVerven en behangen

Verven en behangen

Ook hou ik me graag bezig met het verven van muren, plafonds, deuren en trappenhallen. Ik kan eveneens kleine verfopdrachten buitenshuis uitvoeren. Dit gebeurt telkens na een bezoekje van een specialist. Aangezien verschillende ondergronden vaak een aangepaste behandeling nodig hebben en het weer ook nog eens een invloed kan hebben op het verven, is de hulp van een specialist garantie voor de juiste aanpak.

De verfmerken die ik gebruik zijn A-label merken zoals Sikkens en Herbol. Deze merken bieden verf aan van hoge kwaliteit die niet te vergelijken is met verf die u in doe-het-zelf-zaak kan vinden. De verf die ik gebruik, heeft een langere levensduur en zo kan u er dus langer van genieten.

Voor

Na

Ik hou me bezig met het behangen van muren met vinyl-, vlies- of vezelbehang, ook wel ‘tasso’ genoemd.

Voor ik aan de klus begin, kom ik de locatie eerst even bekijken. Zo kan ik u een zo correct mogelijke offerte bezorgen.

Het materiaal waar ik gebruik van maak, is van hoge kwaliteit en is afkomstig van een professionele groothandel gespecialiseerd in behang- en verfmaterialen. Op deze manier kan ik u materiaal en producten van hoogwaardige kwaliteit aanbieden aan voordelige prijzen.

Wilt u graag contact opnemen?